SK Tapa vandus Kehrale alla viie väravaga

Virumaa Teataja
Copy
SK Tapa käsipallurid ammutavad turniiril pealinnas vajalikku mängupraktikat, et olla võistlushooaja alguseks löögihoos.
SK Tapa käsipallurid ammutavad turniiril pealinnas vajalikku mängupraktikat, et olla võistlushooaja alguseks löögihoos. Foto: Marianne Loorents

Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond juhatas Ibis Tallinn Handball Cupi turniiri Tallinnas reedel sisse 18:23 (poolaeg 7:13) kaotusega HC Kehra/Horizon Pulp&Paper tiimile.

Tapalaste juhendaja Elmu Koppelmann toetus matšis Eesti meistrivõistluste eelmise hooaja pronksiomanikuga peamiselt noorematele palluritele ning ka väravasuul seisis kogenud Mikola Naumi asemel nooruke Madis Valk.

"Mäng oli konarlik ja pilt polnud ilus," lausus Koppelmann, märkides, et ladusa kokkumängu ja üksteisemõistmise saavutamiseks on veel vaja tublisti pingutada. Peatreeneri sõnutsi võis samasuguse hinnangu anda ka vastaste esitusele. "Kuigi meie mäng lonkab veel kahte jalga, tuleb meeste tunnustuseks öelda, et pingutati ja tahtmist on," lisas ta.

Laupäeval ootab SK Tapa käsipallureid Sõle spordikeskuses peetaval turniiril ees kaks kohtumist: kell 11.30 mängitakse paljukordse Leedu meistriga Kaunase Granitas-Karys ja kell 19.30 Peterburi Neeva duubelrivistusega, kes krooniti mullu Venemaa kõrgliiga klubide reservmeeskondade meistriks.

Kuue meeskonna osavõtul korraldatav Ibis Tallinn Handball Cup kestab pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles