Blogi: suur pettumus! Eesti sai Montenegrolt 0:3 kaotuse (9)

Postimees Sport
Copy

Eesti võrkpallikoondis kaotas EM-finaalturniiril Montenegrole 0:3 (23:25, 28:30, 23:25). Tänane kaotus oli meie koondisele juba teiseks kaotuseks tänavuselt tiitlivõistluselt. Eesti oli hädas geimilõppudega, avageimis juhti 23:21 ja teises 23:19, ent võitu kätte ei saadud. Kolmandas geimis haaras juhtohjad juba Montenegro koondis ning ehkki Eesti jõudis seisuni 23:24, kaotati ka see vaatus ja mäng tulemusega 0:3.

Videointervjuu Eesti abitreeneritega:

Enne mängu:

Eesti ja Montenegro koondised on alustanud D-alagruppi kaotustega. Eesti jäi eilses kohtumises 1:3 (22:25, 27:25, 22:25, 17:25) alla valitsevate maailmameistrile Poolale. Montenegro pidi tunnistama Hollandi 0:3 (13:25, 17:25, 25:25) paremust. 

Eesti koondise abitreeneri Alar Rikbergi sõnul on Montenegro meeskond, kelle vastu tuleb igal juhul võita. «Mäng, kus me ei tohi punktigi kaotada. Vastasel juhul võivad hakata asjatud pinged tekkima ja järgmised kohtumised juba nii-öelda päästmiseks kujunema. Kõik öeldu ei tähenda, et Montenegro on nõrk vastane. Üldse ei ole. Nad on ohtlikud. Pikemat aega olid EMile pääsemise piiri peal, sattusid alati raskesse alagruppi. Nüüd võitsid osalejate arvu suurendamisest. Peame maksimaalselt keskenduma.»

Ka igapäevalt Soome kõrgliiga klubi Akaa Volleyt juhendav Oliver Lüütsepp hindas Montenegrot alagrupi autsaideriks. «Kunagi ei saa kedagi alahinnata. Kuna nad on EMile jõudnud, siis nende koht järelikult on siin. Samas kui võrrelda neid teiste meeskondadega, siis loeksin neid kõige nõrgemaks vastaseks.»

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles