Kas mäletad menuseriaali Beverly Hills 90210 Donnat?

Elu24
Copy
Tori Spelling
Tori Spelling Foto: SCANPIX

Viimane aasta on endisele Beverly Hills 90210 sarja näitlejannale ja viie lapse emale Tori Spellingule pere- ja finantsprobleemide tõttu olnud tormiline. Nüüd aga on paljud fännid näitlejannast tehtud hiljutise foto tõttu veendumusel, et Tori Spellingul on häid uudiseid jagada, ta ootavat kuuendat last.

Spelling osales hiljuti Beverly Hillsi punase vaba üritusel UniCon 2018 - The Unicorn Mom's Convention. Tegemist on emaks olemist toetava üritusega, mis tuletab naistele meelde, et nad ei unustaks emadusega kaasnevate oluliste teemade kõrval ära iseendid.

Spelling kandis üritusel liibuvat kollast kleiti, mis lubas aimata kumerduvat beebikõhtu. Perele lähedased isikud on öelnud, et uus beebi on 45-aastasel näitlejannal ja tema abikaasal Dean McDermottil kõne all olnud. Arvestades Spellingu viimase aja füüsilisi ja vaimseid probleeme, võib lapseootus olla ohtlik.

Radar Online kirjutas, et Spelling oleks neljandat last Finni oodates äärepealt platsenta eesasendi tõttu elu kaotanud. Selle aasta alguses kannatas ta närvivapustuse all, mille tõttu McDermott oli sunnitud politseisse helistama.

Kui Tori Spelling on tõepooles lapseootel, siis võib see tekitada tema perekonnale rahalist lisapinget, sest abielupaar võlgneb maksuametile 1 miljon USA dollarit ja Spellingu ning McDermott’i pangakontod on arestitud.

American Express kaebas Spellingu tasumata krediitkaardi arvete pärast kohtusse ja talle tehti korraldus tagasimakseteks. Spelling jätkab tervise- ja rahaprobleemidest hoolimata koostööd Teddi Jo Mellencampiga, kes tuntud tõsielusarjast «Beverly Hillsi tõelised koduperenaised». Spelling palkas Mallencampi personaalseks nõustajaks ning on koostöö kohta lausunud ainult kiidusõnu.

«Kohusime Teddyga ühise tuttava kaudu. Kõigi nelja lapse sünni järel oli mul beebikilodest vabanemine treeningu abil võrdlemisi lihtne, kuid peale viienda lapse, Beau sündi, seda ei juhtunud. Ma olin kaaluteemaga hädas,» rääkis Spelling.

Spelling on öelnud, et koostöö Mellencampiga on olnud elumuutev ja tema enesekindlus on taastumas. Küsimusele, kas ta ei ole mõelnud ühineda sarjaga «Beverly Hillsi tõelised koduperenaised» vastas ta, et on läbinisti Beverly Hillsi tüdruk, aga ettepanekut sarjas osalemiseks ei ole talle tehtud.

Spelling tegeleb laste kasvatamise kõrval omanimelise luksuskosmeetika brändiga «Beauty with Tori» ja loodab sarja Beverly Hills 90210 taaskäivitamist. Sarjas osalenud algsed näitlejad on koostöö teemal arutlenud. Spellingu sõnul on oluline, et otsust kaalutaks põhjalikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles