Tartlane ostis McDonald'sist tuhat burgerit (6)

Elu24
Copy
McDonald'si burger. Foto on illustreeriv.
McDonald'si burger. Foto on illustreeriv. Foto: AP/Scanpix

Tartu Lõunakeskuse McDonald'sist osteti kolmapäeval 1000 burgerit. Ostja jagas burgerid Raekoja platsil möödakäijatele laiali.

Kolmapäeva hommikul veidi pärast kella 11 osteti Tartu Lõunakeskuse juures asuvast McDonald'si kiirtoidurestoranist 500 juustu- ja 500 kanaburgerit. «No algul ei uskunud ja siis hakkasid kiiruga tööle,» kommenteeris ostja restoranitöötajate esmast reaktsiooni Twitteris.

Kokku läksid burgerid maksma 1350 eurot ja neid tuli ostja sõnul oodata pea kolm tundi. Seejärel jagati burgerid Tartu Raekoja platsil soovijatele laiali.

«Oli lõbus, algul keegi ei julgenud võtta,» kommenteeris ostja, kui burgerid olid otsas.

McDonald'si esindaja ütles Elu24-le, et see tellimus oli üks suuremaid ühekordseid tellimusi McDonald's Eesti ajaloos.

«Köögis aitas tellimust täita 7 töötajat, kes samal ajal valmistasid ka teiste klientide eineid. Meie meeskond on saanud põhjaliku väljaõppe, mistõttu suutsime niivõrd suure tellimuse kiirelt ning kvaliteetselt valmis teha,» ütles esindaja.

Kokku võttis 1000 burgeri valmistamine esindaja sõnul aega ligikaudu 2,5 tundi. «Meil on hea meel, et kliendid usaldavad meid ja esitavad meile suuri väljakutseid. Loodame, et klient nautis oma einet!» ütles ta.

Heldest žestist olid vaimustuses ka 5miinuse räpparid ning pakkusid burgerijagajale kontserdi priipääset. Mäletamist mööda tegid nad sama pakkumise ka koolitüdrukule, kes ütles, et «maailm on väga tühi ja mõttetu paik», kuid tüdruk keeldus sellest. Loe selle kohta pikemalt SIIT.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles