Kuhu on kadunud seltskonnatäht Krista Lensin? (1)

Elu24
Copy
Krista Lensin ja Martin Sarapu.
Krista Lensin ja Martin Sarapu. Foto: Facebook

Ligi üheksa kuud tagasi kõmuajakirja «Kroonika» peatoimetaja kohalt lahti lastud Krista Lensin (48) näib kui vits vette kadunud. 

Elu24 on püüdnud korduvalt glamuurimaailma endist kroonikut tabada, et uurida, millised tuuled on naise elus puhumas, kuid ta hoidub meediasuhtlusest ja vaikib. 

«Aitäh pakkumast, hetkel eemal kogu meediast ja loodetavasti kaua,» teatab Lensin ühe järjekordse pärimise peale. 

Esimesed kuud pärast töölt lahkumist reisimisele pühendunud Lensin on sotsiaalmeediapostituste järgi viimasel ajal taas rohkem kodumaal. Glamuuri, põnevaid inimesi ega silmatorkavaid kostüüme tema piltidel enam ei näe.

Küll aga näib Lensini elus alles olevat temast poole noorem kaaslane Martin Sarapu (26), kes erinevate romantiliste žestidega silma paistab. Viimati kingitud roosi pildi all õhkas paaride lähedal seisev persoon: «Nii ilus ja imeline roos-milles veel peitub Armastus.. Ohohhh..Imeline??». 

Millest aga seltskonnaelu staar täna elatub, ei ole avalikkusele teada. Kuulduste järgi ei ole Lensin tööd leidnud ja Krediidiinfo andmetel tema ettevõttes Renaissance Rose OÜ sisulist tegevust ei toimu või toimub väga minimaalselt.

Aastal 2018 teenis Lensini ettevõte puhaskasumit kõigest 77 eurot. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles