Eesti kinode seksikultuur: istme alla peidetud kondoomid ja ühised vetsukülastused

Elu24
Copy
Paarike Solarise Apollo kinos. Foto on illustreeriv.
Paarike Solarise Apollo kinos. Foto on illustreeriv. Foto: Toni Läänsalu/Postimees/Scanpix

Eelmisel laupäeval kurtis Tallinnas Solarise keskuse Apollo kinos käinud naisterahvas, et tema filmielamust segasid suuseksi tegevad noored. Uurisime kinokettidelt, kui sagedased sellised kaebused on.

Naine kurtis avalikus Facebooki postituses, et käis vaatamas õudusfilmi «See: teine peatükk» ning elamust segasid noored, kes terve aja lollitasid. «Kõige põnevam osa oli see, et tüdruk hakkas poisil filmi ajal suhu võtma,» kirjutas naine.

Naine pöördus kino töötajate poole, et noored saalist eemaldataks, aga nad ei saanud teda aidata, kuna tolleks hetkeks oli suuseks juba lõppenud.

Kinokülastajat häirisid noored, kes filmi ajal suuseksi tegid.
Kinokülastajat häirisid noored, kes filmi ajal suuseksi tegid. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Apollo kinoketi turundusjuhi Anett Kutti sõnul läks töötaja kliendi kaebuse peale kohe saali olukorda kontrollima, ent ei tuvastanud kirjeldatud tegevust.

«Kuna rohkem ühtegi teadet seanssi segavate inimeste kohta üheltki kinokülastajalt ei tulnud ning kino töötaja rikkumist ei tuvastanud, ei ole võimalik meil kinnitada, et selline intsident saalis aset leidis,» ütles Kutti Elu24-le ning spekuleeris, et naisele võis jääda ekslik mulje, kuna noored istusid paaristoolis.

Kutti sõnul pole varasemalt ükski kinokülastaja sellist tüüpi kaebusega Apollo kino töötajate poole pöördunud ja ühegi taolise «lähedusakti» toimumist tuvastatud pole.

Forum Cinemas kinoketi turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Pirgit Pedaja rääkis Elu24-le, et kuigi kedagi pole saalist teolt tabatud, on tulnud ette juhtumeid, kui paarikesed on ühiselt VIP WC-d külastanud.

«Meenub ka juhtum, kui üksnes kahekesi kinoseansil viibinud paarikese meespool küsis hiljem saalist välja tulles punastades, et ega meil saalis kaamerat pole. Kontrollime saale küll pisteliselt piraatluse vastu, kuid püsivalt saalides kaamerad tõesti puuduvad ja seepärast jäigi saladuseks, mis noormees just nii küsis...» meenutas Pedaja.

Coca-Cola Plaza Tallinnas.
Coca-Cola Plaza Tallinnas. Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Kuna Forum Cinemas on tegutsenud 1993. aastast, on aastate jooksul ka kinosaale koristades avastatud istme alla peidetud kondoome, kuid sellised juhtumid jäävad Pedaja sõnul pigem aastate taha.

«Võib loota, et kinokultuur on selle aja jooksul ikka arenenud ja arvestatakse ka teiste külastajatega ning teiste häirimise korral tullakse meile sellest teada andma või kutsutakse ise häirijaid korrale,» ütles Pedaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles