Koomik Bill Burr Eestis esinemisest: lihtsalt ei tulnud midagi välja

Elu24
Copy
Bill Burr.
Bill Burr. Foto: Christoph Hardt / imago/Future Image

Ameerika koomik Bill Burr käis jaanuaris Eestis esinemas ning tema siinne külaskäik oli niivõrd meeldejääv, et kirjeldas seda ka kodumaises Jimmy Kimmeli jutusaates. 

Ameerika Ühendriikide praeguse aja suurim püstijalakoomik Bill Burr esines 7. jaanuaril Tallinnas Alexela kontserdimajas. Burri etendused müüakse tihti juba mitu nädalat enne esinemist läbi. Samamoodi oli ka Eestis esinemas käies.

Nüüd, üheksa kuud hiljem, käis Bill Burr oma elust ja tegemistest rääkimas ka USA jutusaates «Jimmy Kimmel Live» ning koomik jagas muljeid, mis tunne oli maailmaturnee käigus erinevates Euroopa riikides, alates Inglismaast lõpetades Eestiga esineda. 

Bill Burr jagas USA jutusaates Eestis esinemise kogemust.
Bill Burr jagas USA jutusaates Eestis esinemise kogemust. Foto: Christoph Hardt / imago/Future Image

«Kõige naljakamad on need kohad, et mida rohkem Euroopas ida poole lähed, seda loogilisemaks inimesed muutuvad. Ma mäletan, kuidas mu naljad üldse ei õnnestunud, kui ma olin Soomes või Eestis. Täpselt ei mäleta. Lihtsalt ei tulnud midagi välja. Ma mõtlesin, et milles küll asi. Vahelehüüdjad püüdsid naljas olevat probleemi lahendada. Ma rääkisin ühe nalja, keegi ei naernud ja siis hõikas keegi vahele: palu lihtsalt vabandust,» meenutas Bill Burr.

Ta lisas, et pidi sellise suhtumise tõttu oma kava natuke muutma ja ümber harjutama. Burr ütles ka, et kui ta esineb riikides, kus rahvas ei usu elu pärast surma, siis seal puutub kokku inimestega, kes mõtlevad väga loogiliselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles