Haiba lastekodu kohta ringleb ekslik kuulutus

Elu24
Copy
Haiba lastekodu, 2013
Haiba lastekodu, 2013 Foto: Postimees.ee

Mitmed Eesti inimesed on heasoovlikult Facebookis jaganud Haiba lastekodu kuulutust, kus poistele otsitakse hooajalisi riideid. Lastekodu ise ütleb, et kuulutus on aegunud ja nad riideid ei vaja.

«Head sõbrad! Ekslikult jagatakse jälle kuulutust, mis väidab, et Haiba lastekodu soovib saada talveriideid poistele. Antud kuulutus on aegunud ja Haiba lapsed riideid ei vaja. Täname kõiki häid inimesi, kes muretsevad ja soovivad aidata, aga meie oleme oma abi saanud. Seega palume kuulutust mitte jagada!» selgitab lastekodu Facebookis.

Kuulutus on uuesti levima hakanud portaali MinuLaps kaudu. See loodi sellel veebilehel 28. novembril 2015 ning palub headel inimestel lastekodus elavatele poistele kindaid, jalanõusid ja jopesid.

Haiba lastekodul on Facebookis soovitatud MinuLaps portaaliga ühendust võtta, et kuulutus maha võtta. Lastekodu vastas, et seda on tehtud, aga kuulutus levib endiselt.

Üks naisterahvas siiski küsis lastekodult, kas nad vaatamata aegunud kuulutusele vajavad laste jaoks midagi, aga talle ei ole veel vastatud.

Kuulutust on enda Facebookis jaganud teiste seas ka laulja Lenna Kuurmaa, kes kutsus üles lasteriideid müüvat Huppat lastekodu toetama. Kuigi kuulutus võib olla aegunud, siis aidata võib ikka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles