PM Türgis. Ogier kutsus pärast Saksamaa rallit kokku erakorralise koosoleku

Siim Kaasik, Marmaris
Copy
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Türgi ralli poodiumil.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Türgi ralli poodiumil. Foto: OZAN KOSE / AFP

Kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier ütles Türgi ralli pressikonverentsil, et kutsus pärast Saksamaa etapi ebaõnnestumist meeskonna motiveerimiseks kokku erakorralise koosoleku.

«Pärast Saksmaa rallit kutsusin meeskonna kokku. Ütlesin neile, et nüüd on see aeg, kui peame olema ühtsemad kui kunagi varem. On aeg pingutama hakata. Sellest oli kahtlemata kasu, Türgi ralli kaksikvõit andis kogu tiimile lisamotivatsiooni,» rääkis Türgi ralli võitja Ogier.

Juba laupäeval oli teada, et kui probleeme ei tule, astub Türgi ralli poodiumi kõrgeimale astmele Ogier. Tiimisisene võitlus Esapekka Lappiga ei tulnud kõne allagi. «Mulle meeldinuks Lappiga võidelda, aga praegu pole selleks õige aeg. Ehk saame võidelda MMtiitli nimel järgmisel aastal?»

Citroëni pealiku Pierre Budari sõnul pingutab meeskond praegu tõesti kõvasti. Ent tööd tehti ka enne Saksamaa rallit ning Türgi ralli võit on ka selle pingutuse vili. «See on aasta raskeim ralli, seetõttu on kaksikvõit suurepärane tulemus. Oleme suutnud autod kruusal kiiremaks saada, nüüd on vaja seda teha ka asfaldil. Võitlus kestab lõpuni. Et MMtiitel võita, tuleb kõvasti tööd veel teha. Eelkõige silmas pidades Hispaania rallit ja asfalti,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles