Narvas aset leidnud tulistamises kahtlustatav peeti kinni

Agaate Antson
, reporter
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Urmas Luik

Politsei pidas täna kella 12.10 ajal kinni 49-aastase mehe, keda on alust kahtlustada täna hommikul Narvas toimunud tulistamises. Kahtlustatav peeti Uusküla tänaval ning kinnipidamisel ta vastupanu ei osutanud.

Politsei sai täna kella 9.10 ajal teate tulistamisest Narvas Kangelaste tänaval ning käivitas politseioperatsiooni, kuhu kaasati patrullid, kiirreageerijad ja jäljekoer.

Narva politseijaoskonna juht Sergei Andrejev ütles, et praegu teadaolevalt on tulistaja ja kannatanu omavahel tuttavad ning juhtunu motiiv on isiklik.

Viru ringkonnaprokuratuuri vanemprokuröri Günter Kooviti sõnul oli rünnak suunatud konkreetse kannatanu vastu. «Juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmiskatset. Kõiki juhtumi üksikasju ei saa hetkel uurimise huvides avaldada, kuid neid arvestades taotleb prokuratuur kohtus kahtlustatava vahistamist,» lisas vanemprokurör.

Tulistamine leidis aset täna kella 9.10 ajal Kangelaste tänaval elumaja juures. Selle tagajärjel sai käevigastuse 30-aastane mees, kellele osutati esmaabi ja ta viidi haiglasse. Tulistaja põgenes sündmuskohalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles