Serbia «Sünne Valtri» sattus tohutute tisside pärast fotošopiskandaali

Elu24
Copy
Dara Bubamara videos «Ljubomora».
Dara Bubamara videos «Ljubomora». Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Serbia lauljanna Dara Bubamara (43), keda võib hääletämbri ja välimuse poolest nimetada kohalikuks Sünneks, sattus kriitikute hambusse, kuna kahtlustatakse, et muusik töötleb oma niigi lopsakaid kumerusi fotodel veelgi suuremaks.

Bubamara, kes on Serbias tuntud juba aastakümneid, pani hiljuti Instagrami pildi, kus poseerib napis teemantidest rinnahoidjas, vahendab Daily Star. Kuigi Bubamara on tunnistanud, et lasi rindu suurendada, pole fännid veendunud, et ta rinnad ikkagi päris nii suured on, kui piltidelt paistab.

Kuigi pilti on silmanähtavalt tuunitud, ei ole fännidele ega Serbia meediale silma jäänud 43-aastase lauljatari liigselt sile näolapp või kõht. Nemad kahtlustavad hoopis, et Bubamara on oma rinnad veel suuremaks töödelnud. Miks niigi rinnakal muusikul seda tarvis teha on, pole selge.

Bubamara, kelle pärisnimi on Radojka Adzic, pole süüdistusi seni kommenteerinud.

Vaata pilti ja otsusta ise, kas rindu on digitaalselt suurendatud või mitte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Võrdluseks: selline nägi Bubamara välja mullu augustis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Bubamara karjäär algas 1993. aastal, kui ta liitus bändiga, kuid lahkus sealt järgmisel aastal, et hakata sooloartistiks. 1995. aastal välja antud tantsu-folgialbum «Dosada» tegi naise teismeliste iidoliks. Hiljem hakkas ta katsetama R&B muusikaga, kuid viljeleb endiselt peamiselt pop-folki.

Kuula ka Bubamara hiljutist hitti:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles