Simunapäeva kohvik heidab pilgu kontserdimaailma

Katrin Uuspõld
Copy
Simuna juurtega Aivar Sirelpuu kõneleb simunapäeva kohvikus lustakatest juhtumistest, mis jäävad lava taha.
Simuna juurtega Aivar Sirelpuu kõneleb simunapäeva kohvikus lustakatest juhtumistest, mis jäävad lava taha. Foto: Dmitri Kotjuh

Simuna Naisteklubi korraldab sel pühapäeval algusega kell 13 Simuna rahvamajas simunapäeva kohviku. Külas on Aivar Sirelpuu Alexela kontserdimajast, kes räägib sellest, mis juhtub lava taga, muusikat teeb Tõnis Kark ansambliga Pööriöö.

Simunapäeva kohviku näol on tegemist juba traditsiooniks saanud ettevõtmisega.

Naisteklubi eestvedaja Mary Tammet rääkis, et kaheksa aastat tagasi hakkasid nad naisteklubiga tähistama simunapäeval hingedeaja algust ning kutsusid sel teemal inimesi kõnelema. Kuid alates 2015. aastast on peetud simunapäeva kohvikuid, kuhu külalisteks on palutud inimesi, kes on seotud Simunaga.

Nõnda on varasematel simunapäevadel käinud külas fotograaf Kairo Kiitsak, luuletaja Suokass, muusik Tuuli Pruul ning nüüd on tulemas Simunas sündinud mees Aivar Sirelpuu. “Need kõik on kujunenud väga soojadeks sündmusteks, kus inimesed saalist ka esinejalt küsimusi küsivad,” märkis Mary Tammet. Naisteklubilt on laual kohv ja kook, ettevõtmine ise on piletita, vaba annetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles