Lähipäevil kõigub õhutemperatuur ööpäevas üle kümne kraadi

BNS
Copy
Lähipäevil on oodata mitmekesist ilma.
Lähipäevil on oodata mitmekesist ilma. Foto: Elmo Riig

Lähipäevil on oodata vaheldusrikast ilma, kusjuures õhutemperatuur kõigub ööpäeva lõikes kohati üle kümne kraadi, prognoosib ilmateenistus. 

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nii vihma, lörtsi kui ka lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, rannikul kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nii vihma, lörtsi kui ka lund, õhtupoolikul sadu hõreneb. Loode- ja põhjatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, rannikul tuleb aga kuni +4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Põhja poolt alates levib lörtsi-, lume- ja vihmasadu kagu suunas. Lääne- ja loodetuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi, saartel ja rannikul tuleb 4-6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, õhtupoolikul sadu hõreneb. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s, päeva jooksul nõrgeneb ja pöördub põhjakaarde. Sooja on 3-8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles