Lähipäevad toovad tagasi öised miinuskraadid

Copy
Lähipäevad võivad üllatada kuue miinuskraadiga.
Lähipäevad võivad üllatada kuue miinuskraadiga. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Lähipäevad võivad üllatada kuue miinuskraadiga.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Kirde- ja idatuul tugevneb hommikuks 7-12, rannikul puhanguti 17 m/s Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on pilves ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi, saju võimalus on väiksem Põhja-Eestis. Puhub ida- ja kirdetuul 7-12, rannikul puhanguti 17, pärastlõunal kuni 20 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. 

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab nii vihma ja lörtsi kui ka lund. Puhub ida- ja kirdetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 12-16, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves ilm ning ajuti sajab nii vihma ja lörtsi kui ka lund. Puhub ida- ja kirdetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 12-16, puhanguti 20 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kun +5 kraadi. 

Kolmapäeva öösel pilvisus hõreneb. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, pärastlõunal muutub sadu laialdasemaks. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +3 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles