Termomeetrinäit teeb hüppe üles

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Ilmajaam lubab homseks miinuskraade, kuid nädala lõpus läheb ilm soojemaks. Foto on illustratiivne.
Ilmajaam lubab homseks miinuskraade, kuid nädala lõpus läheb ilm soojemaks. Foto on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum

Kui neljapäeval on Põhja-Eestis oodata päeval miinuskraade, siis nädala lõpus tuleb sooja kuni kümme kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on Põhja-Eestis pilves selgimistega sajuta ilm. Lääne- ja Lõuna-Eestis on pilves ja sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Öö hakul puhub tuul põhjarannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku –2 kuni –7, saartel ja läänerannikul –1 kuni +2 kraadi.

Neljapäeva päeval on tulemas pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku –2 kuni +4 kraadi.

Reede öösel on ilm pilves selgimistega. Kohati võib sadada veidi lund või lörtsi, Lääne-Eesti saartel vihma. Paiguti tekib udu. Puhub ida- ja kagutuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku 0 kuni –5, saartel +1 kuni +5 kraadi. Reede päeval on püsib pilves selgimistega ilm. Kohati tibutab vihma. Puhub lõunakaare tuul 2–7 m/s. Sooja tuleb 3–8 kraadi.

Laupäeva öösel on ilm valdavalt pilves, kohati sajab vähest vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 3–8 m/s, sooja tuleb 1–6 kraadi. Laupäeva päeval püsib pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub kagutuul 4–10, õhtul rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja tuleb 4–9 kraadi.

Pühapäeva öösel on ilm pilves ja vihmane. Puhub kagutuul 4–10, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja tuleb 3–7 kraadi. Pühapäeva päeval püsib pilves ja vihmane ilm. Pärastlõunal jääb alates Lõuna-Eestist sajuhooge vähemaks. Puhub lõuna- ja edelatuul 6–11, rannikul puhanguti 14 m/s, õhtul pöördub tuul Lääne-Eestis loodesse. Sooja tuleb 6–10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles