See on põhjus, miks Meghan Markle ei seisa tähtsal mälestuspäeval kuninganna kõrval

Elu24
Copy
Sussexi hertsoginna Meghan Markle brittidele tähtsal mälestuspäeval.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle brittidele tähtsal mälestuspäeval. Foto: SIPA/Scanpix

Kuninganna Elizabeth II (93) ja hertsoginna Catherine (37) vaheline tugev side oli kogu maailmale nähtav eilsel veteranide ja langenute mälestuspäeval, vahendab Daily Mail. 

Nimelt seisid kuninglikud naised Cenotaphi rõdul kõrvuti ja juba teist aastat järjest oli Sussexi hertsoginna Meghan paigutatud kuninganna ja Kate'i all asuvale rõdule seisma.

Kuninglik allikas rääkis ajakirjale Vanity Fair, et kuninganna on Kate Middletoni «fänn» ja eriti paelub monarhile Middletoni kõigutamatu ja tugev iseloom ja suhtumine.

Kuninganna Elizabeth II ja hertsoginna Catherine.
Kuninganna Elizabeth II ja hertsoginna Catherine. Foto: SIPA/Scanpix

Kahte naist seob ka sarnane lähenemisviis elule, milleks on sõjaaegne Briti ütlus: «ole rahulik ja alati jätka» («Keep calm and Carry on»). 

Allika sõnul on kuninganna ja Cambridge'i hertsoginna vahelise sideme muutnud tugevaks sarnane oskus tasakaalustada pereelu kuninglike kohustustega.

Esimese Maailmasõja lõpu mälestuspäeval seisid kuninganna ja hertsoginna Catherine üksteise kõrval ja neid võis näha tseremoonia vältel omavahel soojalt vestlemas. 

Kuninglik allikas rääkis väljaandele, et kuningannale meeldib Kate'i olemus, mis on loonud kuningapere ja rahva vahel kontakti.  

Kuninganna seisis tseremoonia ajal Cornwalli krahvinna Camilla ja Cambridge'i hertsoginna Catherine'i vahel.

Kuningannast allpool oleval rõdul seisid kuninganna lapsed ja pojapojad prints William ja Harryhertsoginna Meghan ja Wessexi krahvinna.

Väljaande väitel pannakse sellistel üritustel pereliikmed seisma vastavalt perekonnasisesele seisusele. 

Cornwalli hertsoginna Camilla, kuninganna Elizabeth II ja Cambridge'i hertsoginna Catherine. 
Cornwalli hertsoginna Camilla, kuninganna Elizabeth II ja Cambridge'i hertsoginna Catherine. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kuninglik biograaf Claudia Joseph ütles väljaandele, et käesolev aasta on olnud «Kate'i aasta» ning hertsoginna näeb sellel aastal «õnnelik välja ja omab elu üle kontrolli.

Joseph paljastas väljaandele: «Kate on nagu iga teine naabritüdruk, alates riietumisest kuni käitumiseni ja viisil kuidas ta inimestega suhtleb kuninglikke kohustusi täites.»

«Ta on sümpaatne ja inimesed samastuvad temaga, mille tõttu on Kate rahva seas populaarne,» lisas Joseph.

Kolme lapse ema, Kate'i märgati hiljuti sisse põikamas Sainsbury'i supermarketisse, kus hertsoginna soetas prints George'ile ja printsess Charlotte'ile Halloweeni tarbeks kostüümid. Käik tavarahva poodi ajendas kuninglikke fänne kommenteerima, et Middleton on «täpselt nagu üks meie seast.»

Vastupidiselt Kate'ile on Sussexi hertsoginna Meghan oma käitumisega mitmel korral brittide põlu alla sattunud. Viimati suvel, kui kasutas koos prints Harryga eralennukit mööda Euroopat ringi tuuritades.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles