Raheem Sterling jäetakse koondisekaaslasega kraaklemise tõttu EM-mängult eemale

Toimetas Ville Arike
Copy
Raheem Sterling (vasakul) ja Joe Gomez pühapäevases liigamängus.
Raheem Sterling (vasakul) ja Joe Gomez pühapäevases liigamängus. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpallikoondise ülehomsest EM-valikmängust Montenegroga jäetakse eemale ründaja Raheem Sterling, kes paari päeva eest läks liigamängus rinnutsi kokku koondisekaaslase Joe Gomeziga, ning sama kordus vähem kui 24 tundi hiljem, mil jõuti koondiselaagrisse.

Pühapäeval oli tegemist Inglismaa liigahooaja keskse mänguga Liverpool - Manchester City, mille võõrustajad võitsid 3:1. 

Inglismaa jalgpalliliidu teatel rikkus Sterling esmaspäeval meeskonnasiseses privaatses alas rahu, vahendas BBC. City ründaja võttis seepeale sõna sotsiaalmeedias, kus teatas, et tegemist oli «viie kuni kümne sekundi asjaga», jalgpalli näol on tegemist mänguga, kus emotsioonid löövad vahel ikka üle pea ning suhted Liverpooli kaitsemängijaga on nüüd korras.

Ent Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate märkis: «Kahjuks on kõik need emotsioonid veel liialt värsked. Meie üks suuremaid väljakutseid ja tugevusi seisneb asjaolus, et oleme klubides toimuva rivaliteedi hoida rahvuskoondisest lahus. Võtsime vastu otsuse mitte arvestada Raheemiga neljapäeval peetavas mängus Montenegroga. Tunnen, et see oli koondise suhtes õige otsus.»

Inglismaa koondis peab ülehomme oma ajaloo 1000. mängu. Kui kodusel Wembleyl suudetakse võita, tagatakse voor enne lõppu EM-finaalturniiri koht. Praegu edestatakse A-alagrupis Tšehhit kolme ja Kosovot nelja punktiga, edasi pääseb kaks paremat. Montenegro edasipääsulootused on kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles