Mõned nädalad asjatanud Võsu kandikogu tegeleb teravate küsimustega

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Oktoobris toimunud Võsu alevikuvanema ja kandikogu valimised tõid kohalikku rannaklubisse saalitäie rahvast ehk umbes paarsada inimest, kes innukalt oma arvamust avaldasid ning valiku langetasid.
Oktoobris toimunud Võsu alevikuvanema ja kandikogu valimised tõid kohalikku rannaklubisse saalitäie rahvast ehk umbes paarsada inimest, kes innukalt oma arvamust avaldasid ning valiku langetasid. Foto: Vladislav Musakko

Vähem kui kuu aega tagasi ametisse valitud Võsu kandikogu on teravate teemadega tegelema asunud. Kui esimene ametlik pöördumine valla poole oli seotud perearstikeskusega, siis edaspidi kavatseb kandikogu tegeleda Võsu kõrge veehinnaga.

“Valdade ühinemislepingus oli juttu sellest, et vee hind kogu vallas ühtlustatakse, millegipärast ei ole sellega kuhugi jõutud,” rääkis kandikogu liige Anneli Alemaa. Tema sõnul on kandikogul soov ka Võsul veega majandava Haljala Soojuse liikmetega kokku saada ja lahendusi arutada.

Lisaks kavatsetakse lähiajal tegelema hakata Võsu rannafestivali puudutavate teemadega. “Parkimise ja prügi koristamisega on iga aasta probleeme olnud, proovime ikka mingi lahenduse leida,” rääkis Alemaa ning jätkas, et festivali enese vastu tal midagi ei ole, kuna see toob Võsule palju turiste.

Kuigi kava järgi peaks volikogu kokku saama korra kvartalis, on Alemaa sõnul probleemseid teemasid praegu Võsul niivõrd palju, et koosolekuid peaks tihedamini pidama. “Ilmselt kohtume ka enne järgmist vallavolikogu istungit detsembris, et saaksime oma seisukohad ja nõudmised üle vaadata,” rääkis ta.

Äsja ametisse asunud kandikogu liikmete kohta ütles Alemaa, et tegemist on parima võimaliku koosseisuga ja kindlasti suudetakse Võsu inimeste heaolu tarbeks midagi ära teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles