Californias tulistati surnuks neli hoovis jalgpalli vaadanud meest

Copy
Politsei- ja päästeautod maja juures Fresnos, kus tulistamises sai surma neli noort meest.
Politsei- ja päästeautod maja juures Fresnos, kus tulistamises sai surma neli noort meest. Foto: Larry Valenzuela / AP / Scanpix

California keskosas sai tulistamises surma neli ja haavata kuus inimest, kes olid kogunenud elumaja tagahoovi ameerika jalgpalli vaatama, teatas politsei. 

Politsei kutsuti eile sündmuskohale pärast seda, kui vähemalt üks isik avas tule umbes 35 inimese pihta, kes jälgisid Los Angelesest 320 kilomeetrit põhja pool asuvas Fresnos hoovis jalgpalli. 

«Mida me teame on, et see oli pere ja sõprade kogunemine tagahoovis,» ütles linna politsei pressiesindaja Bill Dooley. «Nad vaatasid sel õhtul jalgpalli, kui tundmatud kahtlusalused elamule lähenesid, tagahoovi hiilisid ja tule avasid.»

Kolm inimest suri kohapeal, üks kriitilises seisundis haavatu suri haiglas, teatas politsei. Kuue vigastatu seisund ei ole eluohtlik. 

Kõik hukkunud ja haavatud on mehed vanuses 25-35, ütles Fresno politseiülema asetäitja Michael Reed, kelle sõnul pole teada, kui palju tulistajaid oli, kuid miski ei viita, et tegu võis olla jõuguvägivallaga.

Politsei teatel ei ole kahtlusaluseid leitud ja pole kindlaid viiteid sellele, et ohvrid tulistajat või tulistajaid tundsid.

Sündmuspaiga lähedal elav Choua Vang ütles ajalehele Fresno Bee, et see oli piirkonnas teine tulistamine kahe nädala jooksul.

Fresno Bee kirjutas, et eile hommikul lasti linnas oma kodus maha ka üks 20. eluaastates mees. Politsei ei ole öelnud, kas juhtumid võivad olla seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles