Tiitlikaitsja Saaremaa alistas karikasarja poolfinaali avakohtumises Tallinna Selveri

Postimees Sport
Copy

​Aadu Luukase karikavõistlustel esimene poolfinaalmängus alistas tiitlikaitsja Saaremaa Võrkpalliklubi 3:1 Tallinna Selveri.

Veerandfinaalis oli Saaremaa kahel korral parem esiliigaklubist Tallinna Ülikoolist, Selver alistas samuti esiliigasse kuuluva Eesti Maaülikooli meeskonna. Nii kohtusid Selver ja Saaremaa poolfinaalis.

Esimesed kaks geimi kuulusid Saaremaale, avageim võideti numbritega 25:23 ning teine geim 25:21. Kolmandas geimis suutis Selver aga oma paremuse maksma panna ning geimi 25:22 võita. 

Neljandas geimis võttis Saaremaa kohe alguses taas juhtohjad enda kätte ning juhtis geimi keskel ka viie punktiga. Selver suutis vahet küll vähendada, kuid lõplikult järele siiski Saaremaale ei jõutudki. Neljanda geimi võitis Saaremaa 25:20 ja nii kogu mängu 3:1.

Poolfinaali kordusmäng peetakse 27. novembril kell 19 Audentese spordihoones. Võitjaks osutub kaks võitu saanud võistkond või juhul kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Mängu eest antavate punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Enne mängu:

Võrkpalli meistriliiga viimases omavahelises kohtumises jäi oktoobri keskel 3:2 peale Saaremaa. Saaremaa meeskonna peatreener Urmas Tali rääkis karikavõistluste avamängu eel, et sellest ajast on mõlema meeskonna mäng palju muutunud. «Mõlemad meeskonnad on vahepeal paremaks muutunud ja usun, et saab näha võitluslikku võrkpalli. Meie eesmärk on edasi pääseda, kuidas, pole oluline. Et tegu on poolfinaaliga ja mängus on finaalikoht, on teravust ja ärevust rohkem,» kommenteeris Tali. «Kui Selveri ründajatel Karli Allikul, Oliver Oraval ja Matej Šmidlil on hea päev, on nad väga ohtlikud,» lisas juhendaja.

Teises poolfinaalis kohtuvad Pärnu Võrkpalliklubist kahel korral jagu saanud Bigbank Tartu ja TalTech, kes alistas kahel korral esiliigaklubi EstNor/Kiili.

Karikavõistluste finaal toimub nii naistele kui ka meestele 29. detsembril Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles