Torm andis päästjatele tööd ka eile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm.Foto on illustreeriv.
Torm.Foto on illustreeriv. Foto: Meelis Meilbaum

Üle Eesti möllanud tormi tõttu oli täna hommikuse seisuga Virumaal vooluta ühtekokku 1954 Eesti Energia klienti, neist 1468 Lääne-Virumaal ja 486 Ida-Virumaal.

Ida-Eesti päästekeskuse teatel on kõrgepingeliinide rikkeid on tuvastatud ühtekokku 36 korral, neist Lääne-Virumaal 29  ja Ida-Virumaal 7 . Madalpingeliinide rikkeid on tuvastatud ühtekokku 167 korral, neist  Lääne-Virumaal 129  ja Ida-Virumaal 38.

Ida-Eesti päästekeskus sai eile ja täna varahommikul Lääne-Virumaal kokku 28 väljakutset, mis olid põhjustatud tugevast tuulest.

Põhiliselt , kokku 22 korral tuli vabastada sõiduteid langenud puudest. Sellised juhtumid leidsid aset Vihula, Tamsalu, Kadrina ja Väike-Maarja, Viru-Nigula ja Rägavere vallas. Tapa vallas Imatsu külas, Vihula vallas Lobi külas, Rakvere linnas Viru tänava silla juures, Vihula vallas Kakumäe külas ja Pajusti alviku pargis olid puud langenud elektrivõrkudesse.

27.detsembril kell 22.07 sai häirekeskus teate, et Viru-Nigulas Oja tänaval on tugeva tuule tõttu purunenud osa maja katusest ning  kukkunud elektriliinidele. Päästjad piirasid ohuala lintidega ja eemaldasid katuselt ohtlikud osad. Juhtumist teavitati elektrikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles