Eeloleva nädala esimeses pooles hakkavad õhutemperatuurid taas tõusma

BNS
Copy
Tuleb pilvine, kuid võrdlemisi soe ilm.
Tuleb pilvine, kuid võrdlemisi soe ilm. Foto: Elmo Riig

Venemaal asuva kõrgrõhkkonna serv pakub järgmise nädala alguses veel küllaltki jahedat varatalvist ilma, kuid tasapisi antitsükloni mõju väheneb ja ilmgi muutub soojemaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Külma on 2-7, sisemaal kohati -10 kraadi, saartel jääb termomeetrinäit -1 ja +1 kraadi vahele. Esmaspäeva päeval päeval pilvisus tiheneb, kuid sadama ilmselt ei hakka. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saartel on õhutemperatuur -1 kuni +1 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on olulise sajuta pilves ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Ka kolmapäeva päeval on pilves ilm. Lääne-Eestis võib sadada lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles