Neljapäev toob vihma ja lörtsi

BNS
Copy
Homme sajab vihma ja lörtsi. 
Homme sajab vihma ja lörtsi. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Neljapäeval on oodata soojakraade ning sajab vihma ja lörtsi.

Ööl vastu neljapäeva on oodata pilves ilma. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, öö hakul võib Ida-Eestis ka lund tulla. Kohati on udu ja püsib jäiteoht. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur jääb vahemikku –1 kuni +1, saartel ja läänerannikul +2 kuni +5. Kesk- ja Ida-Eestis on teedel libeduseoht.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 6–8, puhanguti 12 m/s. Laine kõrgus on 0,6–0,9 meetrit. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, öö hakul võib sekka ka lund tulla. Nähtavus on mõõdukas. Paiguti võib olla udu. Õhutemperatuur jääb vahemikku 0 kuni +1 kraadi.

Neljapäeva päeval püsib pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 7–13, rannikul puhanguti kuni 18 meetrini sekundis. Õhutemperatuur jääb 1 ja 4 plusskaardi vahele, saartel ja läänerannikul tuleb kuni +7 kraadi.

Peipsi järvel tugevneb kagu- ja lõunatuul, puhudes 8–11, puhanguti 15 m/s. Laine kõrgus on 0,8–1,2 meetrit. Ennelõunal sajab kohati, pärastlõunal mitmel pool vihma ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas. Sooja tuleb 1–3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles