Väike-Maarja vallavalitsust tunnustati eesti keele aasta rikastajana

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Väike-Maarja vallavalitsust tunnustati eesti keele rikastajana. Aastaid on Väike-Maarjas peetud Wiedemanni keeleauhinnaga seotud üritusi. Eesti keele tammikusse istutab puu tänavune keeleauhinna laureaat Krista Kerge, talle on abiks vallavanem Indrek Kesküla.
Väike-Maarja vallavalitsust tunnustati eesti keele rikastajana. Aastaid on Väike-Maarjas peetud Wiedemanni keeleauhinnaga seotud üritusi. Eesti keele tammikusse istutab puu tänavune keeleauhinna laureaat Krista Kerge, talle on abiks vallavanem Indrek Kesküla. Foto: Kristel Kitsing

Väike-Maarjas on aastaid korraldatud Ferdinand Johann Wiedemanni keelekonverentse, samuti on seal vabadussõja ausamba kõrvale rajatud eesti keele tammik. Eile tunnustas ja tänas haridus- ja teadusministeerium neid, kes on oluliselt aidanud kaasa eesti keele aasta õnnestumisele.

Kordaminekusse on teiste seas enim panustanud Väike-Maarja vallavalitsus, kellest sai eesti keele aasta rikastaja tiitli laureaat.

Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla ütles, et tegemist on ilusa tunnustusega. “Kui meie vallavalitsus saab niimoodi tunnustada, siis on see ühe omavalitsusjuhi unistus,” lausus Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles