Teisel advendil tuleb kuni seitse kraadi sooja

BNS
Copy
Homme tuleb kuni seitse kraadi sooja. Foto on illustratiivne.
Homme tuleb kuni seitse kraadi sooja. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval kaugeneb madalrõhkkond Valge mere poole ning selle serva mööda kandub öösel üle Eesti lörtsi- ja vihmapilvi, päeval aga kerkib õhutemperatuur jõulukuule vaatamata kuni seitsme soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel on pühapäeva öösel pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Hommikul lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Tuul pöördub lõunast ja edelast läände ja loodesse 4-10, puhanguti 14 m/s, rannikul 9-14, puhanguti kuni 20 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 6-11, puhanguti 14 m/s. Vastu hommikut pöördub tuul läände ja loodesse. Lainekõrgus on 1,0-1,6 meetrit. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, hommikul sadu lakkab. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 1-3 kraadi.

Pühapäeva ennelõunal on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ning alates saartest hakkab vihma ja lörtsi sadama. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10 m/s, Lääne-Eestis tugevneb tuul 10-15, rannikul puhanguti kuni 22 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, saartel kuni +7 kraadi.

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 6-11 m/s, õhtul pöördub tuul lõunasse ja tugevneb puhanguti 14 m/s. Lainekõrgus on 1,0-1,6 meetrit. Õhtul sajab lörtsi. Sooja on 1-3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles