Kaks Rakvere jalgpallurit pretendeerib esiliiga parima mängija tiitlile

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere JK Tarvas puurilukk Artem Levizi on ühtmoodi krapsakas nii meeskonna väravasuul kui ka pere seltsis. Juuresolev foto on tehtud rohkem kui aasta tagasi, mil pallur kosis kallima otse jalgpallimurul Rakvere staadionil.
Rakvere JK Tarvas puurilukk Artem Levizi on ühtmoodi krapsakas nii meeskonna väravasuul kui ka pere seltsis. Juuresolev foto on tehtud rohkem kui aasta tagasi, mil pallur kosis kallima otse jalgpallimurul Rakvere staadionil. Foto: Ain Liiva

Pühapäeval selguvad Tallinnas Estonia kontserdisaalis lõppeva jalgpalliaasta säravamad kodumaised tähed.

Meeleoluka ettevõtmise raames hõigatakse välja liigade parimad jalgpallurid. Esiliigas on sõelale jäänud kaks Rakvere JK Tarvas pallurit: Mario Kuokkanen ja Artem Levizi.

Nende ülejäänud üheksa konkurenti on (tähestikulises järjekorras) Rejal Alijev (Tallinna JK Legion), Jürgen Kuresoo (FC Elva), Maksim Paskotši (Tallinna FC Flora U21), Mart Paul Preiman (Tartu JK Tammeka U21), Raivo Saar (Kohtla-Järve JK Järve), Kristen Saarts (Pärnu JK Vaprus), Marek Šatov (Tallinna JK Legion), Denis Vnukov (Tallinna JK Legion) ja Karl Rudolf Õigus (Tallinna FCI Levadia U21).

Liigade parimad mängijad valitakse tavapäraselt meeskondade peatreenerite hääletusel, kus nad nimetavad oma esikolmikud. Seejuures ei saa nad hääletada enda võistkonna mängijate poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles