Jõulueelse nädala esimene pool jätab õhutemperatuurid valdavalt plussi

BNS
Copy
Jõulueelsel nädalal näitab kraadiklaas valdavalt soojakraade.
Jõulueelsel nädalal näitab kraadiklaas valdavalt soojakraade. Foto: Erakogu

Jõulueelse nädala esimesel poolel on oodata peamiselt plusskraade ja paiguti üsna tugevaks kiskuvat tuult.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Sajab lörtsi ja vihma, kohati ka lund. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 7-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 7-12, puhanguti 14-17 m/s. Õhtul tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 2-6 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti 15, öö hakul saartel 17 m/s. Hommikul tuul nõrgeneb. Sooja on 1-5 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, saartel puhanguti 14 m/s. Õhtul tuul tugevneb. Sooja on 2-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles