Joobes külalised kiskusid üles suure tüli

Toomas Herm
Copy
Puruks kistud andmesidekaablid Kundas kortermaja trepikojas.
Puruks kistud andmesidekaablid Kundas kortermaja trepikojas. Foto: Ain Liiva

Kundas Koidu tänava viiekorruselises kortermajas elav naine ütles, et läinud ööl nägi ta koduaknast välja vaadates maja ees korraga kolme politseiautot ja seitset politseinikku. Lisaks kiirabi. "Kiirabi käis kahel korral," sõnas majaelanik.

Teised majaelanikud teadsid rääkida, et intsident sai alguse kolmanda korruse korterist. Hiljuti oli sinna kolinud üksik noormees, kel olid eile külalised. Mingil hetkel väljusid agressiivsed külalised korterist ja hakkasid maja trepikojas andmesidekaableid puruks kiskuma.

Lärmi peale väljus teise korruse korterist täiskasvanud perepoeg, kes lõhkujaid keelas. See muidugi seltskonnale ei meeldinud ja asi läks nii kaugele, et kolmandal korrusel külas olnud muutusid vägisi kutsumata külalisteks teise korruse korteris. Esialgu pole teada, mis seal täpselt juhtus. Küll aga pidid asjasse sekkuma politsei ja kiirabi. Ja seda korduvalt.

Pererahvas oli täna matustel ja nendega rääkida ei saanud. Ka kolmanda korruse korteris oli täna lõuna paiku vaikus.

Majaelanike sõnul pole varem majas sellist intsidenti olnud.

Politsei pressiesindaja Leana Loide rääkis, et 2. jaanuaril kella 19 paiku teatati, et Kundas Koidu tänava korterelamu trepikojas oli 32-aastane mees löönud 62-aastast meest pudeliga vastu pead. Politsei saabudes olid vägivallatseja ja temaga koos olnud kolm meest lahkunud. Kiirabi osutas mehele esmaabi. Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

"Õhtu jooksul sai politsei sama kortermaja juurde veel kolm väljakutset," jätkas Loide. Kella 20.10 ajal teatas 26-aastane mees, et tema korteris on laamendatud. Eelneval ja samal päeval oli korteris pidu peetud.

Kolmas väljakutse oli Loide sõnul seotud sellega, et Koidu tänava kortermaja ees oli kahjustatud autot. Viis minutit pärast südaööd teatati öörahu rikkumisest samas kortermajas. Korteris oli neli inimest, kellest üks oli kahtlustatav kehalises väärkohtlemises. Politseinikud pidasid 32-aastase mehe kinni ja toimetasid ta arestimajja. Lisaks toimetati arestimajja kainenema 26-aastane mees, kes käitus agressiivselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles