Linna piiril olevasse bussipeatusse on lootust saada paviljon

Katrin Uuspõld
Copy
Bussipeatus Rakvere linna ja valla piiri lähedal, mille kasutajad kurdavad, et õrretaolisel pingil pole võimalik istuda ning tuule eest pole bussi oodates kuhugi varjuda.
Bussipeatus Rakvere linna ja valla piiri lähedal, mille kasutajad kurdavad, et õrretaolisel pingil pole võimalik istuda ning tuule eest pole bussi oodates kuhugi varjuda. Foto: Ain Liiva

Rakvere linna ja valla piiri lähedal, kohas, kus linn peagi lõppeb ning Roodevälja algab, on linnaliini bussipeatus, mida mõne aja eest nihutati.

Rakvere abilinnapea Rainer Miltopi sõnul nihutati bussipeatust põhjusel, et enamik inimesi elab bussipeatuse uue asukoha lähiümbruses. “Samas ehitas maanteeamet valmis kergliiklustee, mis suundub valla poolt linna suunas ja tagab endisest mugavama ligipääsu,” lisas Miltop. Rakvere linnavalitsus on teinud volikogule ettepaneku anda peatusele nimeks Papiaru.

Inimesed, kes selles peatuses bussi ootavad, kurdavad aga, et väljalt puhuva tuule eest ei ole kuhugi varjuda ning pink on selline, millel pole võimalik istuda – kitsas postidele toetuv laud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles