Eeloleva nädala esimene pool püsib kevadisena

BNS
Copy
Tuul on ikka tugev ja ilm vihmane.
Tuul on ikka tugev ja ilm vihmane. Foto: Urmas Luik

Eeloleva nädala esimene pool püsib jätkuvalt kevadine, pakkudes plusskraade ja vihma ning hea õnne korral ka päikesepaistet.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänetuul kiirusega 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Hommikupoolikul tugevneb edela- ja läänetuul 7-13, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 2-5 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 7-13, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 2-5 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab vihma, kuid õhtul sadu ja pilved hõrenevad. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 3-7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lörtsi, lund, rannikul ka vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Hooti sajab lörtsi, lund, rannikul ka vihma, õhtuks aga sadu lakkab. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles