Uus nädal toob kuni seitse soojakraadi

BNS
Copy
Talvekülma veel lähiajal oodata ei ole.
Talvekülma veel lähiajal oodata ei ole. Foto: Mailiis Ollino

Eelolev nädal toob rannikule taas tormi, samuti jätkub soojalaine ja nii tõuseb teisipäeval termomeetrinäit kuni seitsme soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu teisipäeva muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul võib Ida-Eestis kohati vähest vihma ja lörtsi sadada. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 8–13, puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on +1..+5°C. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Keskpäeva paiku jõuab Põhja-Eestisse vihma- ja lörtsisadu, mis levib kagu suunas. Õhtul loode poolt alates pilvisus ja sadu hõrenevad. Puhub lääne- ja edelatuul 5–11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 9–14, puhanguti kuni 20 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul loodesse. Sooja on 3–7 kraadi.

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Ida-Eestis vihma ja lörtsi, hiljem on öö olulise sajuta. Puhub lääne- ja loodetuul 5–11, puhanguti kuni 15, rannikul 9–15, puhanguti 18–21 m/s. Õhutemperatuur on –1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Hooti sajab lörtsi ja lund ning rannikul ka vihma. Õhtul sajutõenäosus väheneb. Puhub lääne- ja loodetuul 6–11, puhanguti 15, rannikul 12–17, puhanguti 24 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja põhjatuul 6–11, puhanguti 15, rannikul 8–14, puhanguti 17–20 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni –5, saartel kuni +2 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul lääne poolt alates edelasse. Õhutemperatuur on Ida-Eestis –2 kuni +1, Lääne-Eestis tuleb 1–4 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles