Rakvere jalgpalli õrnema soo esindajad tulevad tiitlivõistlustel taas püünele

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Riigi esivõistlustel jalgpallis on läänevirulastest kõrgeimal liigatasemel esindatud sellel aastal Rakvere JK Tarvas naiskond, kes kuulub esiliigasse. Jalgpalli-Tarva mehiseid heitlusi näeb esiliiga B tasandil.
Riigi esivõistlustel jalgpallis on läänevirulastest kõrgeimal liigatasemel esindatud sellel aastal Rakvere JK Tarvas naiskond, kes kuulub esiliigasse. Jalgpalli-Tarva mehiseid heitlusi näeb esiliiga B tasandil. Foto: Lilli Tölp

Peagi algav Eesti jalgpalli meistrivõistluste uus hooaeg toob kaasa mitu uuendust.

Üheks olulisemaks on naiste esiliigas võistkondade arvu kasvatamine kaheteistkümneni. See tähendab ühtlasi, et oma esinduse paneb selles seltskonnas paariaastase vaheaja järel välja järelkasvuga tööd teinud Rakvere jalgpalliklubi Tarvas.

“Seni kuulus naiste esiliigasse kaheksa võistkonda. Pärast registreerimistähtaja lõppu analüüsisime olukorda ja leidsime, et on mõistlik eraldi esi- ja teise liiga asemel teha üks suur esiliiga, sest vastasel korral oleks mängude arv teises liigas jäänud väikeseks,” selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Naiste esiliiga meistrivõistluste avalöök tehakse 5. aprillil. Põhiturniiril mängitakse omavahel kodus-võõrsil-printsiibil kaks ringi, mis tähendab, et igal võistkonnal koguneb hooaja lõpuks 22 mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles