Eesti sünnipäeval näitab end päike 

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Homme näeb päikest. Foto on illustratiivne.
Homme näeb päikest. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Esmaspäeva öösel madalrõhulohk eemaldub, sajupilved taanduvad lõunapiiri taha ja taevas muutub selgemaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma, lörtsi ja lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti 15. Hommikuks tugevneb saartel ja looderannikul tuul puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 5-10 m/s. Lainekõrgus on 0,5-1 meeter. Kohati sajab lörtsi ja lund. Nähtavus on mõõdukas või hea. Õhutemperatuur on -1 kuni +1 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 11-16, puhanguti kuni 20 m/s, õhtul lääne poolt alates nõrgeneb. Sooja on 1-4 kraadi.

Peipsi järvel tugevneb hommikupoolikul loode- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15 m/s. Lainekõrgus on 0,8-1,3 meetrit. Ilm on olulise sajuta ja mõõduka või hea nähtavusega. Sooja on 1-3 kraadi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb ja pöördub Lääne-Eestis kagusse. Külma on 1-6, saarte rannikul tuleb kuni 2 kraadi sooja. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb. Lume- ja lörtsisadu levib aeglaselt edela poolt kirde suunas. Puhub kagutuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15, saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma. Puhub lõunakaaretuul 5-11, Liivi lahe ümbruses puhanguti 15 m/s. Pärast keskööd pöördub tuul põhjarannikul itta. Õhutemperatuur on -2 kuni +1, saartel ja läänerannikul kuni +3 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, õhtul ka lund. Puhub lõuna- ja edela-, Põhja-Eestis ida- ja kirdetuul 5-11, rannikul kuni 13, puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles