Aseris kadunud Galina on leitud

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Aserist kaduma läinud Galina.
Aserist kaduma läinud Galina. Foto: PPA

Täna, laupäeva hommikul, teatas lähedane politseile, et sai eile kadunud Galinaga kontakti. Naine oli ööbinud oma tuttava juures ning hakkas hommikul koju liikuma.

Veendumaks, et kadunud naisega on kõik korras, käis politseipatrull täna ka tema elukohas. Enda sõnul oli naine telefoni lihtsalt koju unustanud ning ei aimanud, et teda otsitakse.

"Õnneks oli Galina öösel turvalises kohas. Talvise ilmaga ohustab kadunud inimest kõige rohkem  alajahtumine.  Seetõttu palub politsei külmakraadide korral olla eriliselt tähelepanelik inimeste suhtes, kes võivad abi vajada, ning teatada näiteks pargipingile magama jäänud või suunataju kaotanud inimesest häirekeskusele," ütles Rakvere politseijaoskonna välijuht Rauno Tõevälja.    

Politsei palus reede hilisõhtul avalikkuse abi, et tuvastada oma elukohast Aseri alevikus kadunud 81-aastase Galina asukoht ja aidata tal tagasi koju jõuda.

Galinat nähti viimati reede hommikul, kui ta ütles kodust lahkudes naabrinaisele, et läheb passi vahetama, kuid üheski PPA teeninduses Galina sel päeval käinud ei olnud ning oli teadmata, kuhu ta liikus.

Naisel võib esineda probleeme mäluga ning ka tema koha- ja ajataju on kohati ekslik. 

Politsei kogus lähedastelt infot ja selgitas võimalikke marsruute, mida mööda Galina võis liikuda. Ühtlasi kontrollisid patrullid tema kodulähedasi metsateid.

Galina on umbes 155 cm pikk, kõhna kehaehitusega ning halliseguste lühikeste juustega. Tal oli lahkude seljas hele mantel ning peas roosakas barett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles