Rakvere linnajuhid: oleme kriisiks valmis (2)

Toomas Herm
Copy
Rainer Miltop.
Rainer Miltop. Foto: Arvet Mägi

Rakvere linnajuhid kogunesid pühapäeval kell 15 kriisikoosolekule, et hinnata koroonaviirusega seonduvat olukorda ja kavandada järgmisi tegevusi Rakveres.

Tehti kokkuvõtted vabariigi valitsuselt nädalavahetusel laekunud infost kehtestatud eriolukorra ja liikumispiirangute kohta ning hinnati, et kõik Rakveres rakendatud meetmed on piisavad. "Kinnitan, et oleme eriolukorraks valmis," sõnas Rakvere abilinnapea linnapea ülesannetes Rainer Miltop. "Olulised teema- ja vastutusvaldkonnad on jaotatud ja järgime tegevusplaani."

Rakvere linn on seni otsustanud jätta lasteaiad töösse, et võimaldada tööl käia neil lastevanematel, kellest sõltub Rakveres elutähtsate teenuste osutamine. Kuid kui lapsevanemad on kodus või teevad kaugtööd, palub linnavalitsus võimaluse korral lapsed lasteaiast koju jätta, ja et kaitsta kõigi tervist, siis mitte viia neid vanavanemate juurde.

Linnavalitsus on valmis pakkuma kriisiperioodil tuge ja abi eakamatele ja sotsiaalselt vähekindlustatud isikutele. Selle kohta annab lähemat infot sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket telefonil 515 8185, samuti saab teavet linnavalitsuse telefonil 322 5880.

"Linnavalitsusele teadaolevalt ei ole Rakveres seni tuvastatud ühtegi koroonaviirusega nakatanut," sõnas Miltop ja palus kõigil säilitada rahu ning keskenduda oma tervise hoidmisele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles