Kaidi Kivioja: "Praegu on veel kõik üsna rahulik"

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kaidi Kivioja.
Kaidi Kivioja. Foto: Janos M. Schmidt

Sisuliselt endale olümpiapääsme kindlustanud triatleet Kaidi Kivioja jõudis nädala alguses õnnelikult Austraaliast Portugali, kus jälgib treeningbaasis Monte Cordos sündmuste edasist arengut.

Rakverlane tunnistas, et oli hiljuti Austraalias peetud triatloni maailma karikasarja avaetapi järel dilemma ees: kas jääda kängurumaale, tulla koju Eestisse või minna hoopis Portugali. Lõpuks valis ta viimase variandi.

"Eks me ikka vaatame ärevalt," lausus Kaidi Kivioja. "Praegu on veel kõik üsna rahulik. Nii hullusti pole asi siia jõudnudki. Reisisin eile (üleeile – toim.) veel veidi ringi ja väga tavapärane tundus kõik. Ainult poes lasti teatud arv inimesi sisse ja pidi ootama ukse taga järjekorras, aga muud tavapärasest erinevat ei olegi. Bassein on muidugi kinni."

Kivioja sõnul ta merevees veel ujuda pole jõudnud, kuid veetemperatuur on umbes 18 kraadi ja kalipsoga kannatab treenida küll. "Piiranguid veel pole, aga muidugi ei tea, sest maismaapiir pandi juba ammu kinni. Loodame, et väga hulluks ei lähe, aga ega me keegi ju ei tea," kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles