Pildid: koduakendele pandud kaisukarud püüavad pilku

Copy

Rakvere eragümnaasiumi õpetaja Maris Marko postitas sotsiaalmeediasse pildi koduaknal istuvast kaisukarust. Põneval kombel leidub hulgaliselt algatuse järgijaid mitte ainult Rakveres, vaid mujalgi Eestis ning välismaal.

Maris Marko kirjutas, et "Me peame karujahti" on üle 30 aasta tagasi Michael Roseni ja Helen Oxenbury kirjutatud inglise lasteraamat.

"Miks sellest täna rääkida? Aga sellepärast, et mänguväljakud on kinni ja väikestel inimestel pole kuigi palju meelelahutust," seisis tema postituses. "Nii on juba päris mitmes riigis hakatud majade akendele panema kaisukarusid ja muid vahvaid loomi, et õues jalutavad lapsed saaksid neid "jahtida". Päris väikesed lustivad niisama, natuke suuremad loevad kaisukad üle ka."

Õpetaja sõnul on see väga armas algatus. "Ma arvan, et me võiksime sellega kaasa minna. Ma kujutan vabalt ette ka oma täiesti täisealisi sõpru karupilte klõpsimas ja internetis jagamas," lisas ta.

Virumaa Teataja kutsub kõiki lugejaid vahva algatusega liituma ja saatma pilte koduakendele pandud või neil silma hakkavatest kaisukarudest aadressil toimetus@virumaateataja.ee. Piltidest sünnib pidevalt täienev galerii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles