Virumaa muusikud astuvad üles veebikontsertidel

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Moonaküla Muusikaakadeemia eestvedaja ja muusikapatrulli liige Peep Pihlak tegutseb sarnaselt teiste seaduskuulekate kodanikega sisetingimustes ja annab Tõnu Timmiga veebikontserdi. Väliesinemised, mida meenutab juures olev varasem fotojäädvustus, peavad ootama.
Moonaküla Muusikaakadeemia eestvedaja ja muusikapatrulli liige Peep Pihlak tegutseb sarnaselt teiste seaduskuulekate kodanikega sisetingimustes ja annab Tõnu Timmiga veebikontserdi. Väliesinemised, mida meenutab juures olev varasem fotojäädvustus, peavad ootama. Foto: Ain Liiva

Rakvere kultuurikeskus pakub aprillikuus oma Facebooki lehe vahendusel võimaluse nautida Virumaa muusikute heliloomingut, korraldades veebikontserte.

Kontserdid sarjast "Elu pärast aega..." toimuvad kolmapäevaõhtuti kell kaheksa ning otsa teevad koostöös Moonaküla Muusikaakadeemiaga lahti naljapäeval, 1. aprillil Tõnu Timm ja Peep Pihlak kavaga "Muusikast ja sõprusest".

Rakvere kultuurikeskuse teatel astuvad järgnevatel kontsertidel üles Andrus Albrecht, Ingely Laiv-Järvi ja Marius Järvi, Teno Kongi ja Allan Kaljaste ning Kadri Voorand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles