Ilm püsib kevadine 

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Temperatuurid muutuvad kevadiseks. Foto on illustratiivne.
Temperatuurid muutuvad kevadiseks. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Uue nädala esimeses pooles tuleb kuni 16 kraadi sooja.

Ilmateenistuse andmetel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, hommikupoole ööd muutub sadu laialdasemaks. Puhub valdavalt lääne- ja edelatuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, Kirde-Eestis langeb -2 kraadini. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool vihma, hommikul kohati ka lörtsi. Pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 7-13, rannikul ja Kirde-Eesti 4-6 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja öö hakul võib kohati vähest vihma sadada. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Teisipäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Pärastlõunal saartel pilvisus tiheneb ja õhtuks jõuab saartele vihm. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 10-16, rannikul kohati 6 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Tuul pöördub edelast loodesse 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Tuul pöördub loodest ja läänest edelasse ja tugevneb 6-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kohati 7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles