Wendre teeb lastele riigi ajaloo suurima eraannetuse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutekstiilide tootja AS Wendre kingib kolme aasta jooksul kõigile Eesti vastsündinutele teki ja padja. Esimesel magamiskomplektide üleandmisel osalesid Tallinna lastehaigla toetusfondi patroon Evelin Ilves, sotsiaalminister Hanno Pevkur, Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja AS Wendre omanik ja nõukogu esimees Peter Hunt.
Kodutekstiilide tootja AS Wendre kingib kolme aasta jooksul kõigile Eesti vastsündinutele teki ja padja. Esimesel magamiskomplektide üleandmisel osalesid Tallinna lastehaigla toetusfondi patroon Evelin Ilves, sotsiaalminister Hanno Pevkur, Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja AS Wendre omanik ja nõukogu esimees Peter Hunt. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kodutekstiilide tootja ja Pärnumaa edukamaid ettevõtteid AS Wendre omanik ja nõukogu esimees Peter Hunt osales täna Pärnu haiglas esimestele tänavu sündinud beebidele kingitud tekkide-patjade üleandmisel.

Koostöös Tallinna lastehaigla toetusfondi ja ämmaemandate ühinguga alustatud heategevusprojekt kestab kolm aastat, ettevõtmise eesmärk on kinkida igale sündivale lapsele tekk ja padi. Hinnanguliselt sünnib Eestis nende aastatega ligi 45 000 beebit ning ettevõtte investeering ulatub poole miljoni euroni.

Esimesel magamiskomplektide üleandmisel osalesid Tallinna lastehaigla toetusfondi patroon Evelin Ilves, sotsiaalminister Hanno Pevkur ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.

Kinkekomplektis on padi mõõdus 35x55 sentimeetrit ja tekk mõõdus 120x110 sentimeetrit. Tooted on valmistatud peamiselt looduslikest materjalidest, neid on testitud lastesõbralike omaduste suhtes ja toodete koostisosad on õhku läbilaskvad. Kingituste üle Eesti paiknevatesse haiglatesse toimetamisel on õla alla pannud kullerfirma DPD, kes need oma kuludega kohale viib.

Pärnu linnapea nentis oma tervituses, et Wendre kingituse näol on tegemist Eesti riigi ajaloos eraisiku suurima annetusega laste heaks. 

Seejärel suunduti Pärnus Lina tänaval asuvasse Wendre tehasesse, kus tutvuti, kuidas tekid-padjad valmivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles