Nädala keskpaik toob taas päikest

BNS
Copy
Päike näitab end kesknädalal.
Päike näitab end kesknädalal. Foto: Sander Ilvest

Eeloleval nädalal kerkivad õhutemperatuurid paiguti 16 soojakraadini ja kolmapäev-neljapäev tulevad ka üsna päikselised. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul võib kohati hoovihma sadada. Mitmel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 2-8 m/s, Soome lahe ääres läänekaaretuul. Sooja on 11-16, rannikul kohati 6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul puhub valdavalt põhjakaaretuul 2-8 m/s, Soome lahe ääres läänekaaretuul. Pärast keskööd pöördub tuul kõikjal läänekaarde. Sooja on 2-7 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 7 kraadi.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 8-14 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles