Ilm jätkab suvisel lainel

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Laupäeval tuleb kuni 27 kraadi sooja. Foto on illustreeriv.
Laupäeval tuleb kuni 27 kraadi sooja. Foto on illustreeriv. Foto: Remo Tõnismäe

Lähipäevadel võib sadada vihma, kuid ilmad on soojad.

Homme tuleb sooja kuni 19 kraadi ja mõnel pool võib sadada hoovihma.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Hommikul aga pilvisus tiheneb. Puhub põhja- ja kirdetuul 3-8, öö hakul Lõuna-Eestis puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi.

Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 3-9, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 14-19 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese või vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 4-9, rannikul kohati 12 kraadi.

Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 15-20.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub idakaaretuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Neljapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja kohati võib äikest olla. Puhub idakaaretuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 15-20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles