Kadrinas algatati kaasava eelarve tarvis ettepanekute esitamine

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Mida suurem on kasusaajate ja toetajate hulk, seda tõenäolisem on, et idee ka teoks saab. Kogu kaasava eelarve protsess alustades ettepanekust, selle teostatavusest ja lõpetades eelarvega vajab süvenemist ning põhjalikku planeerimist.
Mida suurem on kasusaajate ja toetajate hulk, seda tõenäolisem on, et idee ka teoks saab. Kogu kaasava eelarve protsess alustades ettepanekust, selle teostatavusest ja lõpetades eelarvega vajab süvenemist ning põhjalikku planeerimist. Foto: Kevin Volter

Kadrinas oodatakse ettepanekuid 2020. aasta kaasava eelarve jaoks, mille summa moodustab valla eelarvest 15 000 eurot. 

Ettepanekuid saab esitada 21. juulini. Lähtudes eelmise aasta kogemustest, soovitab vald juba varakult eeltööga alustada ning ideed hoolikalt läbi mõelda. Kõigepealt tuleb otsustada, mis on olulised objektid. Mida suurem on kasusaajate ja toetajate hulk, seda tõenäolisem on, et idee ka teoks saab. Kogu kaasava eelarve protsess alustades ettepanekust, selle teostatavusest ja lõpetades eelarvega vajab süvenemist ning põhjalikku planeerimist. Tingimustele vastavad ettepanekud lähevad rahvahääletusele. Enim hääli saanud objekt valmib 12 kuu jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles