Eile lõuna ajal üritas keegi omavoliliselt siseneda kunagise Kondivalu apteegi ruumidesse. Mil viisil, kas autoga aknasse sõites või toore jõuga klaasi lõhkudes, pole teada. Samas hoones arsti vastuvõtul käinud patsient teadis aga rääkida, et umbes kümmekond minutit enne kella 13 oli aken terve olnud. 10–20 minutit pärast kella 13 oli see aga lõhutud ja teed katsid klaasikillud.
Eile lõuna ajal üritas keegi omavoliliselt siseneda kunagise Kondivalu apteegi ruumidesse. Mil viisil, kas autoga aknasse sõites või toore jõuga klaasi lõhkudes, pole teada. Samas hoones arsti vastuvõtul käinud patsient teadis aga rääkida, et umbes kümmekond minutit enne kella 13 oli aken terve olnud. 10–20 minutit pärast kella 13 oli see aga lõhutud ja teed katsid klaasikillud. Foto: Vladislav Musakko

Eile lõuna ajal üritas keegi omavoliliselt siseneda kunagise Kondivalu apteegi ruumidesse. Mil viisil, kas autoga aknasse sõites või toore jõuga klaasi lõhkudes, pole teada. Purunenud akent märgati umbes kella 12 paiku.

Kommentaarid
Copy