Ilm ajas tänava­korvpallurid katuse alla

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Kadrina keskkooli võimlas toimunud U13 vanuseklassi turniiril väljusid võitjatena Tallinna Buldogide võistkond, kes finaalis alistas punktilise paremusega (13:12) võistkonna Aude Nations. Pronksikohtumise võitis võistkond Lambad.
Kadrina keskkooli võimlas toimunud U13 vanuseklassi turniiril väljusid võitjatena Tallinna Buldogide võistkond, kes finaalis alistas punktilise paremusega (13:12) võistkonna Aude Nations. Pronksikohtumise võitis võistkond Lambad. Foto: Kadrina spordikeskus

Pühapäeval peeti 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste etapp Kadrinas, mis on osa sarjast 3x3 Tallinn Open Quest Tour 2020. Et ilm ei olnud soodne, tuli väliväljakute asemel võistelda Kadrina Keskkooli võimlas ja spordikeskuses.

Pühapäeval peeti 3x3-tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste etapp Kadrinas, mis on osa sarjast 3 x 3 Tallinn Open Quest Tour 2020.

U13 vanuseklassi korvpalliturniirist väljus võitjana Tallinna Buldogide võistkond, kes finaalis alistas ühepunktilise paremusega (13:12) võistkonna Aude Nations. Pronksikohtumise võitis tiim Lambad.

Kadrina spordikeskuse saalis toimunud U18 vanuseklassi turniiri võitis Nordaid B 12 võistkond, kes alistas finaalis 21:17 Ladujad. Kolmas koht kuulus Kadrina etapil Kaerade võistkonnale.

Amatööride klassis jäi võit Kadrinasse, kui kohalik meeskond Karud alistas finaalis Išvien Marijampolė, külalised Leedust, ja seda seisuga 21:19.

Kolmanda ja neljanda koha mängust väljus võitjana Simuna SK.

World Touri sarjas krooniti võitjaks võistkond Rīga Lätist, kes finaalis küttis kaasmaalaste korvi kuumaks ja lõpetas finaali, kui mängida jäi veel pea neli minutit. Ventspilsi võistkond alistati 21:13. Kolmandale kohale jõudis võistkond SofaHoop. Kadrina Karude võistkond oli sunnitud andma poolfinaalis ja pronksikohtumises loobumiskaotuse, kuna üks meestest, Allan Ehte, langes vigastusega välja ning vahetusmehi võtta polnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles