Kadrina mehed uhavad rannas palli mängida

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rannajalgpall on vaatemänguline ala, kus tuleb tihti ette keerulisi, kuid efektseid tehnilisi sooritusi. Foto on illustreeriv.
Rannajalgpall on vaatemänguline ala, kus tuleb tihti ette keerulisi, kuid efektseid tehnilisi sooritusi. Foto on illustreeriv. Foto: Alfons Lenders

Pärnu rannas tehti juuli alguses viiest etapist koosnevate Eesti rannajalgpalli meistrivõistluste avalöök.

Meeskonnad mängivad kahes tugevusgrupis: tugevaimate Eesti ja Läti tiimide ühises meistriliigas on tiitlinõudlejaid kaheksa nagu ka ainult Eesti meeskondadest koosnevas esiliigas. Viimases lööb kaasa ainus Lääne-Viru maakonna esindus – Tickmill / Kadrina Maadlejad.

Esimesel etapil said kadrinlased kuuenda koha. Alagrupimängudes kaotas Tick­ mill / Kadrina Maadlejad napilt 4:5 Prokonile ja 1:3 All-Starsile ning võitis 4:1 Ärilaenu. Grupi kolmandana lunastati pääs viienda-kuuenda koha mängule, kus tunnistati paraku BSC Chromtexi meeste üheväravalist 3:2 paremust.

Esikoha saavutas avaetapil All-Stars, kes kogus koos teise koha omaniku Prokoniga alagrupi- ja kohamängude eest võrdselt 16 punkti. Kahele paremale järgneb 14 punktiga viljandlaste JK Fellin.

Rannajalgpalliheitlused jätkuvad esiliiga tiimidel teise etapiga, mis toimub Pärnus eeloleval nädalalõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles