Kesksuvine palavus kestab edasi

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Rannailmad kestavad edasi.
Rannailmad kestavad edasi. Foto: Madis Veltman

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil jätkumas soojad suveilmad ja temperatuuri maksimumid on 24 ja 27 kraadi kandis.

Ilmateenistuse prognoosi järgi on laupäeval ootamas päikesepaisteline ilm ja sooja on kuni 27 kraadi. 

Öösel on selge ilm. Sisemaal võib paiguti udu tekkida. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 16 kraadi. 

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 2–6 m/s. Laine kõrgus on kuni 0,5 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Sooja on 12–14 kraadi. 

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 21–27, rannikul kohati 18 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1–5 m/s. Sooja on 9–16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib hoovihma sadada. Puhub valdavalt läänekaare tuul 1–6 m/s. Sooja on 20–26 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning sadu oodata ei ole. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 10–17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 22–27 kraadi. 

Teisipäeva öösel on mandril vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Saartel pilvisus tiheneb ja läheb sajule. Puhub lõunakaare tuul 1–6 m/s. Sooja on 10–17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Vihmasadu levib läänest itta üle maa. On äikest. Puhub läänekaare tuul 3–9, rannikul tugevneb puhanguti 14 m/s. Sooja on 16–21, Ida-Eestis kuni 24 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles