Lääne-Virumaa aasta tegu hüütakse välja 30. jaanuaril

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milline on Lääne-Virumaa aasta tegu tänavu?
Milline on Lääne-Virumaa aasta tegu tänavu? Foto: montaaž

Neljapäeval kogunes Lääne-Viru keskraamatukokku konkursi “Aasta tegu 2011” häältelugemiskomisjon, et selgitada välja, millise asutuse/organisatsiooni/ettevõtte ja isikuteo valis rahvas etteantud nominentide seast Lääne-Virumaa läinud aasta teoks.



Valida oli kümne asutuse/organisatsiooni/ettevõtte teo ja kuue isikuteo vahel ning mõlemas kategoorias eristus võitja üsna selgelt, kuid tahapoole jääjate puhul oli mitmele teole antud häälte arv üsna võrdne.

Hääletada sai kirja teel, omavalitsuste liidu kodulehel ja maakonna raamatukogudes. Kokku osales hääletusel ligi 1100 inimest.

Hääletuse tulemused ehk Lääne-Virumaa aasta tegu tehakse teatavaks 30. jaanuaril kell 14 algaval pidulikul vastuvõtul Porkuni uues koolimajas.
Lääne-Virumaa aasta teo valimisi korraldavad üheksandat aastat järjest Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liit ja ajaleht Virumaa Teataja.

Eelmisel korral valiti maakonnas aasta teoks korvpalliklubi Tarvas hõbemedalivõit Eesti meistrivõistlustel ning Sõmeru koolikoka Urmas Lindlo esikoht koolikokkade kutsevõistlusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles