Kadunud Mikhaili otsingud jätkuvad

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kodust lahkudes oli Mikhailil seljas hall jope, mille all sinised tunked ja peas võrguga müts. Politsei palub kõigil, kes on Mikhaili näinud või teavad midagi tema asukohast, anda sellest teada hädaabinumbril 112.
Kodust lahkudes oli Mikhailil seljas hall jope, mille all sinised tunked ja peas võrguga müts. Politsei palub kõigil, kes on Mikhaili näinud või teavad midagi tema asukohast, anda sellest teada hädaabinumbril 112. Foto: Erakogu

Lisainfot Mikhaili otsingute kohta annab Rakvere politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Margo Kukk.

"Oleme 23. juulil kadunud Mikhaili otsinud nii Tapa kui ka Lehtse aleviku lähistelt ning Ohepalu raba kandist. Politseile on suureks abiks olnud vabatahtlikud, jahimehed, kaitseväelased, päästjad ja abipolitseinikud. Kokku on otsingutel osalenud üle 200 inimese. Lisaks suurele inimressursile oleme kaasanud politseikoerad, drooni ja PPA lennusalga kopteri. Samuti oleme kontrollinud vihjeid, mis meile on laekunud, aga paraku ei ole meest seni leitud. Viimane kontakt oli Mikhailiga 25. juuli hommikul, mil ta võis asuda Ridaküla piirkonnas. Palun kõikidel inimestel, kes elavad eespool nimetatud piirkondades või kellel on seal kandis kinnistuid, hoida silmad lahti põldudel, tühjade hoonete ümbruses ja kõrvalistes kohtades, kuhu inimesed tavaliselt ei satu."

Seoses nädalavahetuse saabumisega läheb metsa palju seenelisi-marjulisi. Politseiametnik tuletab kõigile meelde, et metsa minnes tuleb alati selga panna erksavärvilised riided, võtta kaasa laetud mobiiltelefon, midagi söögipoolist ja joogivett. Samuti tuleb metsa minekust teada anda oma lähedastele. Kui metsas olija tunneb, et on sihi kaotanud, siis ei tasu viivitada, vaid tuleb otsekohe helistada hädaabinumbril 112. Sama kehtib ka nende kohta, kes jäävad oma lähedast metsast tagasi ootama. Mida rutem politseid teavitatakse, seda kiiremini saadakse hakata tegutsema selle nimel, et eksinu metsast leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles