Kundas Maria juures pakutakse armastusega valminud kodust toitu

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Kundas asuvas söögikohas Maria Juures toimetav nelik: Maria Suslova (ees vasakul), Alvine Nikolajeva, Valeria Romaneko (taga vasakul), Svetlana Sergejeva. Kõik nad näevad vaeva, et panna hool ja armastus kodusesse toitu.
Kundas asuvas söögikohas Maria Juures toimetav nelik: Maria Suslova (ees vasakul), Alvine Nikolajeva, Valeria Romaneko (taga vasakul), Svetlana Sergejeva. Kõik nad näevad vaeva, et panna hool ja armastus kodusesse toitu. Foto: Sten Semjonov

Kundalased teavad Mariat ja tema tehtud toitu. Selle head maitset hinnatakse. Teiste rõõmuks on suure südamega naine avanud Kundas iga päev koduseid toite pakkuva söögikoha.

Nääpsuke naine ütleb tulijale helisevalt “Tere tulemast!” Tema hääl on soe ja silmad rõõmu täis. Maria Suslova on külalislahke. Hoolitsev ja emalik naine ootab omanimelises kaunis valgete linadega söögikohas inimesi, et neid maitsva toiduga võõrustada.

Kundalane Raul on vast uksed lahti teinud söögikohas esimest korda. Ta teab, et Maria on väga hea kokk. “Olen kindel, et ei pea pettuma,” sõnab külaline. Ta valib menüüst kapsarullid Ukraina moodi. “Ütleme ausalt, iga päev neid ei saa ja neid tuleb osata teha.” Niimoodi ongi. Toit on suurepärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles